Ons Plan:

 

Al jaren speelt bij ons het idee om een plek voor mensen te creëren waar ze de projecten die ze ooit zijn begonnen maar door de drukte in het dagelijks leven niet af hebben kunnen krijgen in alle rust af kunnen maken. We willen een plek creëren waar mensen tot rust kunnen komen,  lekker kunnen ontspannen en hun creativiteit vol op uit kunnen leven. Gewoon weer even werken met je handen.

Er zijn veel mensen in Nederland die tegen een burn-out aan zitten of er een hebben en die in Nederland niet de rust kunnen vinden omdat er toch elke keer dingen “moeten”. Bij ons mag je jezelf zijn en hoef je niet na te denken over wat er allemaal moet gebeuren. Je kan kiezen om mee te helpen in de moestuin of bij andere projecten helpen waar we mee bezig zijn, of je kan de omgeving gaan verkennen en roeien op het meer.

 

Wat hebben we nodig:

Om het terrein met de gebouwen aan te kunnen kopen hebben we een lening bij een bank nodig in Zweden. Na overleg met verschillende instanties in Zweden komt het erop neer dat we een baan en huurders voor een deel van het huis moeten hebben en we €46.000 zelf mee moeten nemen. De baan is zo goed als geregeld, huurders zijn we in onderhandeling, alleen dat geld zijn we nog naar op zoek.

We zijn ook op zoek naar Vrijwilligers die ons willen helpen onze droom waarheid te laten worden.

 

Wie o wie vind ons idee zo mooi dat hij ons de kans wil geven deze mooie plek te creëren.

 

Mocht je interesse hebben of iemand weten die dit mooie idee een warm hart toe wil dragen kun je contact met ons opnemen via connect@hurtiggarden.nl . We gaan dan kijken of we samen tot een mooi geheel kunnen komen.

Wil je ons met een kleine bijdrage steunen om met velen tot een groot bedrag te komen zijn wij je ook dankbaar natuurlijk! Dit kan via https://www.doneeractie.nl/doe-je-ook-mee-zorgen-wij-voor-pizza/-27518 .

In onze Webshop staan ook mooie handgemaakte spullen en verkopen we coupons waarmee je alvast je vakantie kunt betalen en later bij ons in kunt wisselen.

nog een manier om ons te helpen is om op dit moment je verblijf in de Voorverkoop aan te schaffen. Zo ben je alvast verzekerd van een mooie vakantie en hebben wij meer middelen voor de opstart.

 

Het einddoel:

Na lang en hard werken moet er een soort leefgemeenschap ontstaan die voor een groot deel zelfvoorzienend kan zijn met daarnaast een plek waar mensen uit de omgeving even langs kunnen om iets te drinken of even te ontspannen in creativiteit en waar iedereen die er behoefte aan heeft zich terug kan trekken en een van de vele workshops kan volgen die we gaan organiseren.

 

Rupert Maier, Barbara Bersee en James Bond (de hond)